Onze wijn van de maand mei:

Deze maand hebben wij voor de Terrasses serie van Lorgeril gekozen. De volgende wijnen hebben wij staan voor u; chardonnay, sauvignon, rose, cabernet sauvignon en merlot.

De wijnen van de Pays d’Oc komen uit een uitgestrekte regio die van de Pyreneeen naar de Rhone-delta lopen. Ze worden getypeerd door het Mediterrane klimaat met lange hete droge zomers en relatief milde winters. De wijnstokken staan voor nl op hellingen waar het iets koeler is. Daardoor kunnen er frisse en elegante wijnen worden gemaakt.

Normaal € 6.99 per fles. Nu voor € 5.99

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)