Onze wijn van de maand oktober:

 

Wij hebben gekozen voor de wijnen van Ventisquero. De Yelcho serie in het bijzonder.

De rode gemaakt van Carmenere druif. Heeft een dieprode kleur met paarse schakeringen. In de neus zijn vooral zwarte bessen, rook, vanille en zwarte peper waar te nemen.

Wit gemaakt van de Sauvignon druif. Heeft intense tropische aroma’s van ananas, papaya en citrusfruit. Tevens hints van peer en meloen zijn waar te nemen. De wijn heeft een prachtige mineraliteit.

Beide wijn nu voor € 6.50 per fles

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)