12 juni 2019 – Proeverij met Rutte Distillateurs

12 juni 2019 – Proeverij met Rutte Distillateurs

Rutte gins, jenevers en likeuren sinds 1872

Woensdag avond 12 juni zal een gastheer/vrouw van Rutte Distilleerderij aanwezig zijn om u alles te vertellen over de mooie producten van deze firma. Er zullen diverse stijlen van drank de revue passeren zodat er voor elk wat lekkers tussen zit.

Rutte heeft een lange historie; recepten zijn van generatie op generatie doorgegeven. Waar de industrie in de vorige eeuw zocht naar goedkopere methodes en grondstoffen, is deze “vernieuwing” aan de familie Rutte voorbij gegaan. Gelukkig maar; hierdoor zijn oude recepturen en vakmanschap bewaard gebleven. Ook nu de distilleerderij sinds de jaren ’90 van de twintigste eeuw niet meer in handen is van de familie Rutte, wordt de traditie in ere gehouden en distilleert men bij Rutte nog steeds op dezelfde eigenzinnige wijze als destijds voorvader Simon dat deed.

Smaak ontwikkelt zich, maar Ruttes uitgangspunten zijn altijd gelijk gebleven en zijn uniek in Nederland:

Geen kleurstoffen of aroma’s
100% Natuurlijk
Alles uit granen
Keuze voor de beste grondstoffen
“Ik mag de kennis toepassen die over vele generaties Rutte’s verzameld is en het vakmanschap inzetten om de meest prachtige distillaten te creëren waar u vandaag de dag van kunt genieten.Dat is niet gewoon mijn werk, dat is een brede lach op mijn gezicht, iedere dag weer!”

Myriam Hendrickx
Meester Distillateur sinds 2003

De liefde die Myriam in haar producten stopt proef je zeker terug

De kosten voor deze avond zijn €15,- p.p.
De avond zal starten om 19:30 uur

I.vm. een beperkt aan plekken is inschrijven noodzakelijk.
Inschrijven kan in de winkel of via info@slijterijadegeest.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)