19 oktober 2019 – Inloop proeverij

19 oktober 2019 – Inloop proeverij

Inloop proeverij – 13:00 uur tot 17:00 uur

Coornbrugh Distillaten een brug tussen verleden en heden, tussen ambacht en wetenschap, traditie en belevingsgenot.

 

Een jong bedrijf met gepassioneerde mensen die mooie producten van A tot Z maken. Kom zaterdag 19 oktober tussen 13:00 en 17:00 uur luisteren naar hun verhaal en proeven wat voor moois zij op de markt gebracht hebben. Als liefhebber van oude jenever en korenwijn mag je dit zeker niet missen. Maar ook whisky liefhebbers zullen erg gecharmeerd zijn van de korenwijn.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)