Geannuleerd: 21 november 2019 – Cognac Proeverij / Masterclass

Geannuleerd: 21 november 2019 – Cognac Proeverij / Masterclass

De Cognac masterclass/proeverij is geannuleerd i.v.m. Te weinig aanmeldingen.

 

Een lekker glas Cognac om een heerlijk diner af te sluiten of om lekker thuis van te genieten tijdens de wat koelere dagen misschien zelfs wel lekker bij de haard. Altijd al wat meer willen weten over Cognac en het verschil tussen Cognacs uit verschillende gebieden willen proeven dan is deze avond zeker iets voor u.

Arjan van Rijn van Fine Drinks komt om over Cognac uit verschillende gebieden te vertellen en te laten proeven.  Frapin, Camus, Ile de Re zullen de revue passeren.

De proeverij zal gehouden worden bij ons in de winkel.
De kosten van deze avond zijn € 25 euro per persoon
I.v.m. Een beperkt aantal plaatsen is inschrijven noodzakelijk.
Dit kunt u in de winkel doen of stuur een mail naar info@slijterijadegeest.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)