26 september 2019 – Wijn Proeverij

26 september 2019 – Wijn Proeverij

Heeft u zich nog niet opgegeven voor de wijnproeverij bij de V.O.V. ( Vereniging Ouderenbelang Voorschoten)?
Doe dit dan snel voor het te laat is.

Na het grote succes van de vorige keer willen wij in samenwerking met Slijterij Adegeest op donderdag 26 september wederom een wijnproeverij organiseren. Proef de diverse wijnen en de lekkere kaashapjes.

De kosten van die spektakel: € 17,50 voor leden en € 20,- voor niet leden. Aanvang 19:30

 

Wij willen graag weten of hier voldoende belangstelling voor is. Indien u interesse heeft kunt u zich nu alvast opgeven via: gevanniekerk@hotmail.com

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)