9 maart 2018 Whisky Masterclass Whisky’s of the World (VOL!)

9 maart 2018 Whisky Masterclass Whisky’s of the World (VOL!)

Vrijdagavond 9 maart 2018 organiseren wij in samenwerking met De Monnik-dranken een whisky masterclass.

Het thema is Whisky’s of the World.

Op deze avond zullen er diverse whisky’s de revue passeren van verschillende delen van de wereld.

De kosten voor deze avond zijn €25,- per persoon, hiervoor krijgt u diverse whisky’s te proeven en uiteraard combineren wij daar een klein hapje bij om de avond compleet te maken.

Omdat deze avond bij ons in de winkel plaats vind hebben we een beperkt aantal plaatsen. Wacht dus niet te lang met inschrijven om teleurstellingen te voorkomen.

Inschrijven kan in de winkel of via info@slijterijadegeest.nl
(Helaas, we zijn vol, inschrijven is niet meer mogelijk)

De deuren zullen vanaf 19:45 uur open zijn en we starten de masterclass om 20:00 uur.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)