Ons bier van de maand november:

Gulden Draak Classic

€ 1,60 per fles
3 flesjes voor € 3,99

Een authentieke robijnrode tripel.
Bier van hoge gisting met een unieke smaak

Kleur: Donker met caramelkleurige schuimkraag
Alcoholvolume: 10,5%
Aroma: gebrande mout en koffie
Smaak: zeer vol mondgevoel met toetsen van chocolade, caramel
Afdronk: bitterzoet en zeer lang

Hergisting op fles zorgt voor een jarenlange houdbaarheid met smaakevolutie.

Na het toevoegen van de gist voor de nagisting, wordt het bier niet meer gefilterd en blijft er gist op de bodem van de fles . Hoe u het bier uitschenkt: met of zonder gist, is bepalend voor de smaak en de helderheid van het bier. Laat u de gist in het flesje, dan krijgt u een helder zacht bier. Schenkt u de gist in het glas dan wordt het bier troebel en krijgt het meer aroma en een meer bittere smaak.

Dankzij de nagisting kiest u dus zelf hoe u uw bier drinkt: jong of gerijpt, met of zonder gist!

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)