Ons bier van de maand mei:
Pauwel Kwak

per fles € 1,80
3 voor € 4,75

Proef met al uw zintuigen Geniet met volle teugen en met al uw zintuigen van Kwak.

Kijk: Kwak laat zich kennen met een diepe heldere amberkleur en een crème- kleurige consistente schuimkraag.

Ruik: U ruikt een zacht fruitig en moutig aroma, met een licht kruidig karakter (koriander, hop). Verder aarde-achtige en zeer subtiele aroma’s van banaan en misschien ook een vleugje ananas of mango op de achtergrond.

Proef: Ontdek een zeer zachte, fruitige smaakaanzet, een noga-achtige stevigheid, een licht kruidig karakter met zoethout-toetsen die overgaat in een warme afdronk die aan gekarameliseerde banaan doet denken. Het bitter blijft steeds op de achtergrond, maar komt op het einde pittig uit de hoek.

Alcoholvolume: 8,1%

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)