Ons bier van de maand juli:
Set van 1 Bosbrand, 1 Pink Juice, 1 Tropical Juice voor maar €7,99

Bosbrand € 2,99

Een flirt met koffie én fruit? Bestaat dat? Voor Dutch Bargain en Bosbrand in Apeldoorn wel. Samen met deze koffiebrander kwamen we tot de Bosbrand IPA. Met zijn toetsen van passievrucht, ananas en lychee een energizer waar een fitgirl een moord voor zou doen. Om na die eerste kennismaking met zurig fris fruit, terug te keren naar de warmte en veiligheid van vers gebrande koffie. Een knipoog naar de fameuze Luwak koffie.

Pink Juice €3,15

Collab met Black Star Texas. Sour mashed Saison, vergist met roze guave. Een echt zomers biertje dat je makkelijk weg drinkt in de Texaanse of Zeeuwse hitte. Bij sour mashing wordt het beslag zuur, door moutbacteriën toe te voegen.

Na het behalen van de juiste zuurtegraad, wordt de verzuring stopgezet door het brouwsel op te koken. Na het toevoegen van Cascade hop en Black Star’s Amerikaanse huisgist, doen we er na vijf dagen vergisting ook nog eens een enorme hoeveelheid guave en saison gist bij.

Dan krijg je deze super hazy guave Saison met een mooie zuur-zoet-balans van mango en perzik.

Tropical Juice € 3,40

Is een hele zachte IPA, bomvol hoparoma’s en een subtiel bittertje. Gebrouwen met tarwe en haver voor die typische zachte smaak van een NEIPA. Tijdens de vergisting en lagering gaan er enkel Amerikaanse hopsoorten in het bier, om de tropische toetsen limoen en mango uit de hop te halen.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)