Ons bier van de maand december:

St. Bernardus Christmas

€ 2,60 per fles
3 flesjes voor € 7,00

Donker bier, Quadruppel, van hoge gisting, 10% alch.
Karakter, smaak, aroma’s
St.Bernardus Christmas Ale is een intens donker bier met een volle licht fruitige smaak, boordevol winterse smaken en kruidige aroma’s. Nuances van anijs worden aangevuld met tinten van romige karamel en gepofte kastanje. De koppige kruidigheid zet zich onverstoorbaar door naar de magnifieke nasmaak van gedroogd fruit en chocolade. Net zoals alle bieren van de brouwerij is het bier getekend door het aroma van de specifieke St.Bernardus gist (sinds 1946), die zorgt voor een unieke complexiteit. St.Bernardus Christmas Ale is hét perfecte degustatiebier om op een knusse (koude?) winteravond van te genieten.

St.Bernardus Christmas Ale Culinair
Kerstmis en chocolade vormen een eeuwenoude, maar gouden combinatie. De Christmas Ale vormt dan ook een ‘perfect match’ met allerlei (chocolade)desserts. Ook in het wildseizoen mag de Christmas Ale niet ontbreken op tafel. Iets minder voor de hand liggend, maar ook de Scandinavische keuken met zijn winterse kruiden is een perfecte combinatie.

Kijk ook eens op de website van St Bernardus daar staan diverse recepten met hun mooie bieren.

 

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)