Specialiteit van de maand juli

Fiorito Limoncello

Nu voor € 16,50

Met gratis glaasje.
(Zolang de voorraad strekt)

Fiorito Limoncello wordt gemaakt volgens een traditioneel familie recept uit Sicilië en werd beloond met diverse internationale prijzen.

Deze licht zoete citroenlikeur is zachter en frisser dan andere limoncello’s. De rijke, zachte smaak ontstaat omdat de biologische citroenen met de hand geschild worden.

Er worden geen kunstmatige stoffen toegevoegd.

Drink Fiorito Limoncello ijskoud, als afsluiting van een diner of bijvoorbeeld in de mix met tonic of prosecco als feestelijk aperitief.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)