Specialiteit van de maand mei

Maison la Mauny

Spiced Rum

Fles 0,7 ltr €18,99

La Mauny Spiced Rum is een mooie, gekruide rum van het Franse eiland Martinique. Hij heeft een prachtige gouden kleur met een gloed van mahonie.
Op de neus ervaart u aroma’s van peperkoek, kaneel en honing, die worden opgevolgd door peper en limoen.
U proeft volle en rijke smaken van kruiden, bruine suiker, met fijne tonen van karamel en citrusvruchten. Hij heeft een delicate en geurige afdronk.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)