Specialiteit 21 dagen vanaf de 21ste

Seyra Port
White/ Ruby/ Tawny 0,75ltr
Per fles 12,50, 2 flessen €21,-

Reserve White
Intens en levendig. Fruitige smaken domineren in de mond.
Alcohol: 14,%

Reserve Ruby
De wijn is full-bodied en heeft zeer aantrekkelijke door roodfruit gedreven aroma‘s. Fris en levendig. Met frambozen- en kersenaroma‘s, gecombineerd met een lange en intense afdronk.
Alcohol: 19,5%

Reserve Tawny
Aroma van jam. Zoete tannines en een zeer aangename afdronk. Alcohol: 19,5%

Actie geldig van 21 februari t/m 12 maart 2020

 

 

 

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)