Specialiteit van de maand november:

Rutte Koornwyn XO

Van 29,95 voor €26,99

Voor deze Koornwyn XO is een speciale blend gemaakt van moutwijnen van verschillende leeftijden, gerijpt op nieuwe en oude eikenhouten vaten. De jonge houttonen zijn prachtig in balans met de smaakcomponenten uit de oudere moutwijnen en met de subtiel toegevoegde kruiden. De XO is intens, smaakvol en met een lange afdronk van gedroogd fruit, abrikoos en vanille.
Smaaknotities
Amberkleurig, natuurlijk goudbruin door het nieuwe hout.
In de neus specerijen, een pepertje, sinaasappel, citrus, amandel, een rijk bouquet.
De smaak is vol, rond, intens en behoorlijk complex. Gedroogd fruit, abrikoos, vanille, hout, mooi zoetje en blijft aangenaam hangen.

 

 

 

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)