Onze whisky van de maand december:

Talisker Port Ruighe 0,7ltr

Van € 43,50 voor €35,99

Deze malt, die is dubbelgerijpt in portvaten, is een eerbetoon aan de Schotse handelaren die de ruwe zeeën trotseerden en heel belangrijk waren voor de handel in portwijnen. Port Ruighe, dat wordt uitgesproken als ‘Portree’, is de Gaelic spelling van de ooit zo bedrijvige handelshaven op Skye. De portsmaak combineert het krachtige maritieme karakter van Talisker met sappige, zoete tonen van rijke bessen voor een superieure smaakervaring.
Streek: Een fruitige, kruidige Island whisky van de distilleerderij op Skye.
Kleur: Donker, rijk ambergoud.
Geur: Direct, heel evenwichtig en zoet, maar niet weeïg; over het algemeen meer als de zoete rokerigheid van een dovend houtvuur met de rijke fruitigheid van rijpe pruimen.
Body: Medium met een zachte textuur.
Smaakpalet: Subliem, rokerig en hartig: de pittige peper gaat snel over in turf terwijl een romige rokerigheid zich vermengt met kruiden en donker fruit.
Afdronk: Lang, gedenkwaardig en mondvullend, terwijl op de tong een aantrekkelijke, intense, cacaorijke drogende rokerigheid

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)