Onze whisky van de maand juli:

Woodford Reserve

Kentucky Straight Bourbon Whisky

€ 29,99

Woodford Reserve heeft een ongebruikelijke complexiteit met een uitgekiende balans en een volle smaak. De afdronk is verrassend zacht voor zo’n complexe bourbon. De smaak is mooi elegant zoet, zijdeachtig soepel, met aroma van marsepein, noten en bloemen en in de lange afdronk toast, hout en honing.

Woodford Reserve Bourbon wordt gemaakt van verschillende soorten granen. Maïs is het hoofdbestanddeel. Daarnaast worden ook rogge, tarwe en gemoute gerst gebruikt.

Woodford Reserve is de enige driedubbel gedistilleerde bourbon ter wereld.

De drie koperen distilleerketels zijn bij Forsyth’s in Schotland gebouwd.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)