Whiskey 21 dagen vanaf de 21ste

Johnnie Walker

Blenders’ Batch Red Rye Finish 0,7 ltr

€21,-

Red Rye Finish
Is een heel precies smaakexperiment. Deze mengeling werd gecreëerd op basis van een ongelofelijk klein aantal mout- en graanwhisky’s, enkel en alleen afkomstig uit voormalige bourbonvaten die voor het eerst gebruikt worden.

Daarna rijpt de whisky tot zes maanden in voormalige roggevaten voor een perfect evenwicht van intense, zoete en gelaagde verse vruchten en specerijen.

De mengers van Johnnie Walker deden wel 50 experimenten met stalen van meer dan 200 Schotse mout- en graanwhisky’s alvorens te komen tot de unieke smaak van Red Rye Finish.

Actie geldig van 21 februari t/m 12 maart 2020

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)