Onze whisky van de maand mei:

Kilkerran 12YO

Fles 0,7ltr nu voor € 44,99

Smaak notities
Kleur: Goud
Neus: Rijke aroma’s van eikenhout, gevolgd door geroosterde marshmallows, gedroogd fruit, kersen, marsepein en een hint van turfrook.

Smaak: Eerst zeer fruitig met tonen van citrusfruit en sinaasappelschilletjes, hierna tonen van vanille, butterscotch, honingraat en tarwebiscuits.

De afdronk begint zijdezacht met tonen van citroenmeringue, honing en zoet eikenhout en ontwikkelt vervolgens de typische olieachtigheid en ziltheid van een echte Campbelltown.

 

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)