Onze whisky van de maand maart:

The Whistler

Oloroso Sherry Cask finish

Van € 37,50 voor € 33,99

De naam ‘The Whistler’ is bedacht door Pat Cooney (oprichter) en zoon James Cooney en is gebasseerd op hun voorliefde voor fluiten.De complexe doch rijke zachte smaak verkrijgt deze whiskey door zijn rijping in eikenhouten Bourbon-vaten, malt whiskey (35%): 5 jaar op bourbon barrels grain whiskey (65%): 4 jaar op bourbon barrels.
De finish krijgt het 9 maanden in eiken Sherry Oloroso-vaten in de Boann Distillery Warehouse.
Heerlijke whiskey, met tonen van fruit, kruiden en noten. Zeker de moeite waard om even te proeven.

 

 

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)