Onze wijn van de maand november:

Simonsig
Stellenbosch, Zuid-Afrika
Cabernet Sauvignon/Shiraz,
Chenin Blanc

Van € 8,25 voor € 6,99

Chenin Blanc
Deze uiterst fruitige wijn wordt gekenmerkt door een zongerijpte stijl waarin aroma’s van peer en abrikozen domineren.
Uitstekend inzetbaar als begeleider van stevigere visgerechten, maaltijdsalades en asperges. Ook heerlijk bij gerechten uit de Aziatische keuken.

 

Cabernet Sauvignon/Shiraz
De Cabernet zorgt voor een romige en vlezige structuur met zwarte bessenaroma’s terwijl de Shiraz de wijn roodfruitig en sappig maakt.
Lichtere bereidingen van vlees en braai combineren moeiteloos met deze wijn. Maar natuurlijk ook heerlijk tijdens de donkere avonden bij kaars licht en de “haard”.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)