Wijn van de maand november:

Bacaro
Grillo of Nero d’Avola

Grillo
Land: Italië, Sicilië
Wijn: Stro geel, droog, fris, bloemig met hints van exotisch fruit.

Geschikt voor lichte voorgerechten, zoals visgerechten (krab), lichte risotto, couscous en vissoep. Uitstekend als aperitief.
Serveertemperatuur: 12 ° C.
Alcoholgehalte: 12%.

Nero d’Avola

​Land: Italië, Sicilië​
Druif​: ​90% Nero d’avola en 10% Nerello Mascalese​
Kleur​:​Diep donker rood​
Geur​: ​rijp fruit        ​
Smaak​: ​warme smaak vol en zacht intens aroma van rijp fruit.​
Aanbevolen bij​:​ gegrild vlees, antipasta, kaas​
Serveertemperatuur​:​ ±18 ° C.
Alcoholpercentage​: ​13% vol.
Bijzonderheden​:​ Deze wijn heeft een half jaar gerijpt op Frans eiken.
De wijn komt van wijngaarden met een lage opbrengst per hectare. De ranken worden gesnoeid waardoor de zon goed bij de druiven kan en het suikergehalte in de druif omhoog gaat.
De druif droogt als het ware in en verliest in 15 tot 20 dagen ongeveer 20% van zijn gewicht. Daarna worden ze geoogst en geperst. Deze wijn is gemaakt om de wijndrinker aan ​te spreken die zoekt naar wijn met een goede prijs kwaliteit verhouding.

 

 

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)