Coming soon!!

Coming soon!!

Medio november word hij verwacht………
Het eerste officiële Voorschotens bier.

Van Brouwerij Voorschoten verwachten wij de tweede helft van november een licht zoete tripel met een warme kleur, fijne hoptonen en een droge bittere afdronk.
Ja, u leest het goed Voorschoten heeft sinds 3 oktober 2018 een officiële bierbrouwerij.
De tripel zal worden afgevuld in 33cl en 75cl flessen.

Natuurlijk wilt u deze primeur niet missen, u kunt hem nu alvast bij ons bestellen.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)