Gin & tonic workshop woensdag 26 september 2018

Gin & tonic workshop woensdag 26 september 2018

Gin & tonics zijn “hot”.
Maar hoe kies je nu een lekkere Gin, wat is het verschil tussen de tonics en welke garnering kies je daarbij. Deze workshop leert je hoe je thuis de lekkerste Gin & tonic maakt.

Leuke workshop voor zowel beginners als gevorderden.
Er worden deze avond diverse Gins geproefd waaronder Tanqueray, Gordon’s en Jinzu

De workshop word gehouden bij ons in de winkel de kosten zijn €15,- per persoon.

Reserveren is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plaatsen.
U kunt reserveren in de winkel of via info@slijterijadegeest.nl

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)