Ginworkshop

Ginworkshop

Op woensdag 26 september organiseerde wij een gin en tonic workshop i.s.m. Diageo. Dat er veel enthousiasme was voor deze avond bleek al aan de vele aanmeldingen voor deze avond. We hebben dan ook, helaas, een aantal mensen teleur moeten stellen.

Om 19.30 uur begon de avond en werd er uitleg gegeven over de verschillende gins die Diageo in hun portfolio heeeft. In totaal werden er een zestal gins puur geproefd om de diverse verschillen naar voren te krijgen. Daar bij werd ook verteld welke garnering en welke tonic er gebruikt zou kunnen worden om zo de perfect serve te krijgen.
Na ruim een uur mocht een ieder zijn eigen gin en tonic maken waarbij men uit de te proeven gins kon kiezen. Uit zo’n 10 verschillende soorten garnering waaronder zure matten en vele soorten fruit varianten. En uiteraard diverse soorten tonic van Fever Tree.
Een ieder mocht er 2 maken en hier werd uiteraard met volle teugen van genoten. Na een leuke en leerzame avond gingen de meeste zo tussen 22.00 uur en 22.30 uur weer huiswaarts. Al dan niet met een heerlijke fles gin om geleerde thuis nog eens in de praktijk te brengen.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)