Inloop proeverij Delafont wijnen Zaterdag 11 mei 2019

Inloop proeverij Delafont wijnen Zaterdag 11 mei 2019

Zaterdag 11 mei  van 13:00 uur tot 17:00 uur is Maria van Bergen van Bien Marie aanwezig om u de wijnen van Samuel Delafont te laten proeven.
Een heel mooi wijnhuis uit de Languedoc, Frankrijk.
Als u nog een mooi Moederdag cadeau zoekt zou ik zeker 11 mei even komen proeven om moeders de volgende dag te verwennen met een heerlijk flesje.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)