Masterclass Viña Ventisquero – 21 mei 2019

Masterclass Viña Ventisquero – 21 mei 2019

Fernanda Munoz, exportmanager van Viña Ventisquero komt dinsdag 21 mei bij ons in de winkel een masterclass geven over de mooie wijnen van dit wijnhuis.

Wij zullen een tiental wijnen open zetten die geproefd en besproken worden. En zoals u van ons gewend bent proberen wij er een klein hapje bij te combineren. De masterclass zal in het Engels worden gegeven, voor de mensen die daar moeite mee hebben kunnen wij dit natuurlijk vertalen.

De deuren zullen vanaf 19:45 uur geopend zijn en we willen graag om 20:00 uur beginnen. Naar verwachting zal de masterclass rond 22:00 uur ten einde zijn.

De kosten voor deze masterclass zijn € 15,-
In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk.
Dit kan in de winkel of via info@slijterijadegeest.nl

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)