Whisky proeverij The Lost Distillery 10 oktober 2018

Whisky proeverij   The Lost Distillery 10 oktober 2018

The Lost Distillery “Lost but not forgotten”
Ontdek hoe The Lost Distillery glorieus verleden en hedendaagse passie in je whisky glas brengt.

In de afgelopen eeuwen zijn bijna honderd Schotse Malt whisky distilleerderijen gesloten of gesloopt. Dat staat voor bijna de helft van alle distilleerderijen die ooit in Schotland hebben bestaan. Wereldwijde economische crises, overproductie, wereldoorlogen, drooglegging en onverwachte gebeurtenissen hebben bijgedragen aan het verdwijnen van deze distilleerderijen. Als gevolg van al deze factoren zijn veel unieke en gewaardeerde merken verloren gegaan.

The Lost Distillery Company heeft geen warehouse voor oude vergeten whisky, geen geheim recept of DNA-analyse en heeft geen plannen om deze verloren distilleerderijen te heropenen. Het antwoord op wat men realiseert is te vinden in de geschiedenisboeken en vergeten logboeken. Men maakt een blend van Single Malt whisky’s van diverse distilleerderijen met verschillende smaakprofielen aan de hand van de notities van de archivaris en de interpretatie van de ‘Master Blender’.

Op Woensdag avond 10 okt hebben wij de brand ambassador van The Lost Distillery bereid gevonden om u mee te nemen in het verhaal van The Lost Distillery. Wij hebben samen met hem diverse mooie whisky’s geselecteerd om u te laten proeven.

Deze masterclass vind plaats bij ons in de winkel en start om 19:30 uur.
De kosten voor deze avond zijn € 25,-
I.v.m. een beperkt aantal plekken is reserveren noodzakelijk.

Als u interesse heeft wacht dan niet te lang met reserveren want uit ervaring weten wij dat deze avonden erg geliefd zijn.

Reserveren kan in de winkel of via info@slijterijadegeest.nl

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)