Whiskyproeverij

Whiskyproeverij

Op 10 oktober organiseerden wij een whiskyproeverij/masterclass van de Lost Distillery’s. Dit was een proeverij van whisky’s van distilleerderijen die geopend waren tussen ongeveer 1800 en 1930. Door in archieven te duiken heeft men de smaakprofielen na kunnen maken zoals de whisky’s in die tijd gesmaakt zouden hebben.
Het animo voor deze proeverij/masterclass was enorm groot en de proeverij/masterclass was met een paar dagen volgeboekt. Speciaal voor deze masterclass was Ewan Henderson de Global Brand Ambassador over gekomen. Het was nog spannend of hij op tijd zou zijn, want zijn vliegtuig zou om 17.00 uur landen op Schiphol. Met een kleine vertraging was hij uit eindelijk rond 18:45 uur bij ons. Samen met de vertegenwoordiger die deze whisky’s importeert.
En dat Ewan een waardige ambassadeur is merkte we al snel. Met zijn mooi verhalen, anekdotes en uitleg bracht hij een ieder in vervoering. Er werden deze avond 10 whisky’s geproefd waarbij er bij 7 een klein hapje geserveerd werd. En bij de laatste zelf een match werd gemaakt met witbier. Wat echt een hele mooie aanvulling op elkaar was.

De avond eindigde zo rond 22.30 uur en door menigeen werd zijn favoriete whisky van deze avond gekocht. Waarbij de Lossit en de Jericho als favoriet uit de bus kwamen. Het was een bijzondere avond waarbij enkele experimenten voorbij kwamen. Die vol enthousiastme werden mee gedaan.
Nieuwsgierig geworden naar deze whisky’s? Kom gerust langs om wat te proeven.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)