WIJNCURSUSSEN BIJ SLIJTERIJ ADEGEEST – AFGELAST

WIJNCURSUSSEN BIJ SLIJTERIJ ADEGEEST – AFGELAST
De Wijncursussen gaan helaas niet door, ivm te weinig inschrijvingen.
Wel interesse, laat het ons weten.

Slijterij Adegeest is ‘the place to be’ als u op zoek bent naar een goed glas wijn, whisky, port of welk drankje dan ook. En vanaf eind mei kunt u ook bij ons terecht voor een wijncursus. Leren en genieten tussen de wijnflessen, wie wil dat nou niet?

Want wijnproeven kun je leren! Onder begeleiding van een vinoloog, interactief en uitsluitend met kleine groepen! De ultieme start voor iedere wijnliefhebber!

In onze winkel organiseren wij twee verschillende, nationaal erkende wijncursussen:

SDEN 1 – woensdag 13 en 20 juni van 19.45 tot 22.15 uur 
Wijnproeven leren kan nu in twee avonden! Onder begeleiding van een ervaren wijndocent. Erg interactief en uitsluitend met kleine groepen! De ultieme start voor de beginnende wijnliefhebber! Een opstapcursus waarin u in 2 avonden informatief en proevend kunt kennismaken met wijn. U proeft minimaal 8 wijnen per avond en ontvangt een informatief boekje als naslagwerk.

In deze cursus leert u gemakkelijker wijnkeuzes te maken in een restaurant of wijnwinkel en krijg u spelenderwijs de wijntheorie en het combineren van wijn en spijs in vogelvlucht mee. We werken met een compact cursusboekje dat u na afloop natuurlijk mee naar huis neemt.

Bij de SDEN 1 cursus is het volgende inbegrepen:

  • de PDF van iedere presentatie
  • een cursusboekje
  • de proefwijnen tijdens de cursus
  • wekelijkse proefformulieren en een aantal hapjes voor de wijn/spijs ervaring

SDEN 1 – Wijnvignet € 110,= incl. btw

SDEN 2 – donderdag 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni en 5 juli van 19.45 tot 22.15 uur

Bent u beginnend wijnliefhebber en wilt u zelf uw wijn kunnen uitzoeken in de winkel of restaurant? In zes avonden leert u tijdens de SDEN 2 cursus de juiste technieken voor het proeven en beoordelen van wijn en vertellen we u meer over de belangrijkste druivenrassen en verschillende wereldse wijngebieden. U leert ook over de basisprincipes van wijn en spijs combinaties. En wie weet kunt u op uw vakantieadres al op zoek naar leuke wijnhuizen en wijnen waar u in de cursus over heeft geleerd. Wijnproeverijen, wijnaankopen, wijn en spijs combinaties, het zal u na deze cursus gemakkelijker afgaan. U kunt de wijnbasiscursus afronden met het landelijk erkende examen, niveau SDEN 2 bij de Wijnacademie in Maarn.

Voor wie?

De wijnbasiscursus is voor iedereen toegankelijk, zowel voor de beginner als professional in de horeca of de wijnbranche.

Bij de SDEN 2 cursus is het volgende inbegrepen:

  • de PDF van iedere presentatie
  • de proefwijnen tijdens de cursus
  • wekelijkse proefformulieren en diverse hapjes voor de wijn/spijs ervaring
  • korting op wijnliteratuur

SDEN 2 – Wijnoorkonde € 285,= incl. btw (excl. Lesboek)

Tijdens de cursusavond ontvang u 10% korting op de wijnen.

Deze cursussen worden gegeven i.s.m. Titia Boxma van Key to Wine ( www.keytowine.nl )

Enthousiast geworden en meer weten? Stuur een email naar info@slijterijadegeest.nl, bel (071) 5614335

Of kom langs in de winkel.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)