Wijnproeverij 21 november 2017

Wijnproeverij 21 november 2017

Na het enorme succes van onze proeverij vorig jaar, organiseren we dit jaar opnieuw een overzichtsproeverij. Omdat gebleken is dat onze winkel daar niet groot genoeg voor is wijken we ditmaal uit naar een andere lokatie.
Deze avond hebben we diverse importeurs te gast die u alles over deze mooie wijnen en ports kunnen vertellen.

Toegangsprijs € 10,-

De deuren zijn geopend vanaf 19:30 uur tot +/- 22:00 uur.

Bondsgebouw
(naast Laurentiuskerk)
Leidseweg 100
2251 LG  Voorschoten

Kaarten zijn verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)