Wijnproeverij 29 mei

Wijnproeverij 29 mei

Het mooie weer is in aantocht. Tijd om weer heerlijke zomerse wijnen te proeven.
Er zullen meer dan 60 wijnen open staan van 4 verschillende importeurs op deze avond, dus er zit voor ieder iets lekkers tussen. Er zullen wijnen op tafel staan die al in ons assortiment zitten, maar we hebben ook mooie nieuwe wijnen voor u geselecteerd.

Wanneer: dinsdag 29 mei om 19:30
Waar: Bondsgebouw, Leidseweg 100, Voorschoten

Kaarten zijn in de winkel verkrijgbaar €10,- per stuk.

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)