Mijn winkelwagen

Wij zijn gesloten van maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari

Zaterdag 27 februari zijn we weer open. De webshopbestellingen worden ook pas weer vanaf 27 februari in behandeling genomen.​

Diensten

Assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment.Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum.Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.Neem gerust een kijkje in de webshop. Daar staat een deel van ons assortiment. Dit zal de komen de tijd nog verder uitgebreid worden.Hebben wij het onverhoopt niet in huis, dan bestellen wij het voor u. Geen probleem, doen wij graag.

Bezorging aan huis

Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie.

Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag. Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van PostNL voor locaties die daarbuiten vallen.

Geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden.Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Uiteraard kunt u ook geheel naar eigen inzicht een geschenk samenstellen. De finishing touch is natuurlijk het inpakken van uw (relatie)geschenk.Daar besteden wij veel zorg aan.

Verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren:
Heineken Cooltap Glaswerk
Bierglazen/ Wijnglazen/ Longdrinkglazen/ Champagneglazen/ Statafels

Voor meer informatie bel of mail ons!
071-561 4335 info@slijterijadegeest.nl

proeverijen of masterclasses

Er zijn momenteel geen proeverijen of masterclasses gepland.