20 november 2018 Wijnproeverij

Ook dit najaar organiseren wij weer een grote wijn proeverij. Dit maal op een andere locatie dan u de afgelopen keren van ons bent gewend. Namelijk het Cultureel Centrum in Voorschoten. Er zullen deze keer 5 importeurs aanwezig zijn. We hebben met alle 5 om tafel gezeten om weer een mooie selectie wijnen aan u te kunnen presenteren. Zo wel een lekkere wijn voor bij de borrel, maar ook een heerlijke wijn als begeleider van bijvoorbeeld uw kerst menu.
Kaarten voor de proeverij zijn € 10,- per stuk en zullen vanaf 1 november verkrijgbaar zijn bij ons in de winkel. Is het lastig om voor die tijd langs te komen dan kunt u ook telefonisch(071-5614335) of per mail(info@slijterijadegeest.nl) kaarten reserveren.

24 januari 2019 Rumproeverij

Laat u mee nemen op een reis tussen de verschillende rum-stijlen door Ronald Anneveldt.
Bij deze rum moet u niet denken aan de rum die u door uw cola mengt, maar aan kwalitatief hoogstaande rum’s waar u puur van kunt genieten.
De kosten voor deze avond zijn € 20,- per persoon.
U krijgt diverse rum’s te proeven en uiteraard verzorgen we daar ook een bijpassend hapje bij.

 

 

Bezorging

pinboard-bezorging
Wij bezorgen uw bestelling, in overleg, graag bij u aan huis of op een andere gewenste locatie. Dat doen wij dagelijks, behalve op zondag.
Binnen Voorschoten en delen van Leiden is dit gratis. Wij rekenen de tarieven van TNT Post voor locaties die daarbuiten vallen.

Verhuur

pinboard-verhuur

Feest of partij? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw feest of partij een succes wordt en de niet gebruikte drank kunt u uiteraard terugbrengen.

Wij verhuren: (meer…)

Geschenken

pinboard-geschenken

Een oud spreekwoord luidt: Het zijn kleine geschenken die de vriendschap onderhouden. Hetzelfde is natuurlijk ook van toepassing op (zakelijke) relaties. Bij Slijterij Adegeest kunt u kiezen uit vele geschenken, groot en klein. (meer…)

Assortiment

pinboard-assortiment

Wij zijn trots op ons uitgebreide drankenassortiment. Ons paradepaardje is onze grote collectie malt whisky’s. Ook hebben wij een ruime sortering wijn, cognac, grappa, gin, port en rum. Zoekt u een bijzonder (Hollands) biertje of een ander Hollands drankje? (meer…)