Mijn winkelwagen

Wij zijn gesloten van maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari

Zaterdag 27 februari zijn we weer open. De webshopbestellingen worden ook pas weer vanaf 27 februari in behandeling genomen.​

Wijnproeverij donderdag 17 november 2022

Wijnproeverij donderdag 17 november 2022

De zomer heeft plaats gemaakt voor de herfst. De koudere dagen zijn een feit.

De tijd van lekker op de bank zitten met een mooi glas wijn, whisky of een van de andere mooie dranken die te krijgen zijn is aangebroken. In de winkel kunnen wij u natuurlijk uitgebreid informeren over deze dranken. Maar het is toch veel leuker om zelf te proeven en ontdekken wat er voor lekkers is.

Daarom organiseren wij op donderdag 17 november een grote wijn proeverij in het cultureel centrum.

Er zullen vijf importeurs/ vertegenwoordigers aanwezig zijn om u de mooie wijnen uit ons assortiment te laten proeven. Er zullen ook diverse nieuwe wijnen op de proef tafel staan.

We nemen u o.a. mee in de wereld van wijnen uit Frankrijk, Spanje, Portugal maar ook Zuid-Afrika zal niet ontbreken.

En natuurlijk zijn onze buren van de De Veursche Kaasboetiek ook aanwezig om u allerlei lekkers op kaasgebied te laten proeven.

Deze avond is natuurlijk heel erg geschikt om vast de wijnen die u met het kerstdiner wilt schenken voor te proeven. Maar ook om vast een lekkere wijn voor een kerst/relatie geschenk uit te kiezen.

Helaas is het voor ons niet meer toegestaan om kaarten aan de deur te verkopen, dit ivm de verandering in de Alcoholwet. U kunt via de website uw entreebewijs aanschaffen, de kosten hiervan zijn €12,50 per persoon. De factuur is uw entreebewijs. Het entreebewijs kunt u bestellen op de website  https://www.slijterijadegeest.nl/product/wijnproeverij-do…17-november-2022/ ‎

Zonder entreebewijs géén toegang.

Wij hopen u deze avond te mogen verwelkomen.