Mijn winkelwagen

Wij zijn gesloten van maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari

Zaterdag 27 februari zijn we weer open. De webshopbestellingen worden ook pas weer vanaf 27 februari in behandeling genomen.​

Instore Tasting Clonakilty Distillery 11 november 2023

Op 11 november zal één van de collega’s van Craft Spirits aanwezig zijn bij ons in de winkel om jullie van alles te vertellen over Clonakilty Distillery en u de mooie whiskey’s te laten proeven als u dat wilt.

Clonakilty Distillery begon met een kleine familieboerderij aan de zuidwestkust van Ierland. De familie Scully, de oprichter van de Clonakilty-distilleerderij, heeft dit winderige kustland gedurende 9 generaties bewerkt. Met de beste bronnen die de natuur te bieden heeft, eersteklas land, ongerept water en zoute zeelucht, hebben ze de perfecte ingrediënten voor een distilleerderij. Met een nieuwe distilleerderij heeft Clonakilty Distillery zich helemaal ingericht voor de toekomst. In de stad Clonakilty, zijn de drie glanzende koperen ketels inspirerend om te zien. In de schaduw van de Galley Head vuurtoren verbouwen ze hun eigen gerst. Met al deze middelen kan de ambitie van Michael Scully, om de beste Irish Single Pot Still Whiskey te maken, verwezenlijkt worden.

Van 14:00-17:00 uur zullen zij aanwezig zijn bij ons in de winkel.