Mijn winkelwagen

Wij zijn gesloten van maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari

Zaterdag 27 februari zijn we weer open. De webshopbestellingen worden ook pas weer vanaf 27 februari in behandeling genomen.​

Wijnproeverij donderdag 16 november 2023

De zomer heeft plaats gemaakt voor de herfst. De koudere dagen zijn een feit.
De tijd van lekker op de bank zitten met een mooi glas wijn, whisky of één van de andere mooie dranken die te krijgen zijn is aangebroken. In de winkel kunnen wij u natuurlijk uitgebreid informeren over deze dranken. Maar het is toch veel leuker om zelf te proeven en ontdekken wat er voor lekkers is.

Daarom organiseren wij op donderdag 16 november een grote wijn proeverij in het Cultureel Centrum.
Er zullen diverse importeurs/ vertegenwoordigers aanwezig zijn om u de mooie wijnen uit ons assortiment te laten proeven. Er zullen diverse wijnen op de proeftafel staan waarmee we u meenemen in de wereld van wijnen uit diverse landen en streken.

Deze avond is natuurlijk heel erg geschikt om vast de wijnen die u met het kerstdiner wilt schenken voor te proeven. Maar ook om vast een lekkere wijn voor een kerst/relatie geschenk uit te kiezen.

Helaas is het voor ons niet toegestaan om kaarten aan de deur te verkopen, dit i.v.m. de Alcoholwet. U kunt via de website uw entreebewijs aanschaffen, de kosten hiervan zijn €12,50 per persoon. De factuur is uw entreebewijs, deze kunt u via de telefoon laten zien of uitprinten.
Bestel hier uw entreebewijs https://www.slijterijadegeest.nl/product/entreebewijs-wij… 16-november-2023/

Zonder entreebewijs géén toegang.

Wij hopen u deze avond te mogen verwelkomen.